Underbar helg =)

Idag vaknade jag pigg och glad, riktigt skönt. Så nu sitter jag hemma hos min prins och myser själv när han är iväg och spelar nått med några.

i går var vi ute i kg och hälsade på mamma och pappa, det var jag, KarIn och Daniel. Vi var ute och gick en promenad i skogen riktigt skönt var det =)

Sen på kvällen var vi hemma hos Martina och Jocke (jocke hade fyllt år) där var det en massa goda snacka och jätte god tårta som martina hade bakat. sen var det GuitarHeroturnering. Det var roligt men jag e ju jätte kass på det så jag kom inte vidare.. hihi Men Jocke kom 1a Daniel 2a och Martin 3a så det var väl kul sen var det fullt ös med det hela kvällen tills man åkte hem. Tack så jätte mycket för igår Martina och Jocke =)

Ifredas var vi hos Daniels systeroch åt god mat och drack vin, detvar oxå väldigt mysigt blev dock lite sur när Morgon åkte ur tävlingen.. har ju hejjat på han nu i alla veckor.. Nu hoppas jag ju att magnus vinner istället..

Nu ikväll blir det nog bara film och mys. orkar inte göra så mycket. det är ju ändå söndag =)

puss och hej leverpastej// Vicke

Onsdag!

Just nu sitter jag hemma hos Martina och yrar, myst med den lilla sessan och och prinsen =)

Nu har det ju i några dagar kännts som att våren är på väg =) tycker det e helt underbart. tog en promenad ner till stan igår och tog en fika med Daniel och Peter B. sen blev det en promenad hem igen och tvätta.,

Har varit på lite fest och har haft lite vänner hemma på midda., sen har jag ju så klart hängt med den bästa oxå ;) hihi

Annars har det inte hänt så mycket i mitt liv den senaste tiden..

Blir väl att skriva om ett tag igen..

Hej hopp Vicke


jaha!!

vet om att vi är väldigt dåliga på att skriva.. men skriver ju ibland..

nu har jag färgat håret och det blev väl bra. jag vet inte riktugt om jag gillar det men nu måste jag känna på det lite så jag får vänta ett tag nu..

Då var maninte singel längre.. nop nu så har jag skaffat kille. en riktigt prins e det =)

Sitter ute på landet nu hos päronen. Har varit hos martina och jocke och barnen idag det e väl för söta.. vi åt jätte goda våfflor som martina gjort =) hon e ju bäst på allt martina..

nä nu orkar jag inte skriva mer har rätt mycket i huvudet som inte är så kul och som jag inte tänker skriva här..

/ Vicke