Jobb, jobb, jobb... ????

Jag söker ju jobb då som ni kanske förstå som läst det.. Idag har jag skrivit ut en massa jobb som jag ska söka. Hoppas, hoppas, hoppas att det kansle blir nått av det.. Annars har jag pratat med Lina idag hon bor ju i sthlm så jag får väl flytta dit om inte jag får nått jobb här nere.. Satt och tänkte om jag kanske skulle söka jobb i gbg men det e inte riktigt min stad. jag e mer en sthlm tjej.. trivs uppåt i landet vet ej varför men jag gör nog bara det.

Igår var jag och syrran då och träffade Mange och Gurra. Känns väldigt bra var inte så svag för mange som jag har varit de andra 7 åren så jag måste ha gått vidare.. Han är ju trotts allt gift och har barn. men men det skriver vi inte mer om här..

Sen har jag ju funderingar på om jag kanske ska utbilda mig till nått men VAD???? det e skit svårt och jag har ju redan skulder till csn så jag kan spy på det..

På fredag blir det modevisning på fästningen och det ska bli riktigt kul vi får väl se bara om vi får tag på biljätter vi är väl ute i sista stund men hoppas kan man ju göra att det finns 2 kvar till oss. sen blir det nog en utgång den kvällen med.. hihi mysigt..

ikväll blir det nog en promenad med min kära Karin, Vi var ju ute härom kvällen och gick men jag förstår inte riktigt för jag hade inte ont i kroppen igår men i dag har jag verkligen det.. men men det blir nog bra bara jag får röra lite på mig.
Har ju gått ner 3 kg detta året bara så jag e nöjd fast nu måste jag bli lite mer fitt..

puss och hej leverpastej..

Vicke
ps. det kommer blid på mitt hår snart..

Räknings ångest...

Jaha då har man kommit till den delen av månaden när man e nöjd med att man fått lön, det är ju bara det att allt försvinner ju pga av alla jävla räkningar...suck. Bitter blir man.
Men idag fyller Mamma år och vi har ätit middag ihop, jag , pappa,mamma och Jonte, jättetrevligt:)

Jag och pappa har diskuterat att åka till tyskland för att handla livets dryck, känner att det är lite tomt i det så kallade barskåpet. Man vill ju ha möjligheten att bjuda på något nån gång.

Kort inlägg idag, men har varit hängig och har fruktansvärt ont i magen så nu ska jag lägga mig i min nya säng och gosa med Ralph!!! (katten)                                                       
 

Är en liten, liten yra sak..

Igår blev det e lång promenad för mig och karin det var riktigt skönt att få röra på sig lite =) senn blev det en sen midda hos karin oxå..

Idag skulle jag till arbetsförmedlingen men jag sket i det. Känner inte för att åka dit och träffa de sura som jobbar där.

Mitt hår är jag super nöjd med, fast den röda färgen som vi la i i lördags varade inte så länge så jag la i ny färg själv idag och det blev skit bra =) den ska vara mer håll bar så det får jag väll hoppas på..

Ikväll är jag hemma hos mina päron och ska sova här i natt. Jag och min kära syster ska ut till kungsäter och träffa 2 kompisar från Gävle som är nere det ska bli riktigt kul =) blir ju inte så ofta man träffar dem typ en gång om året.

Träffade Martina och familjen idag lilla agnes är så söt min lilla go unge =) hihi


Hej hopp undra vad man hade gjort om man haft snopp....

Vicke


Äntligen röda slingor i håret....

Nu äntligen fick vi till de röda slingorna i Vickes hår, värsta rockern!!
Jaha ikväll ska jag och Vicke testa om våra talanger i bowling på "wii" är lika bra i verkligheten...och  imorgon ska vi åka till Ikea och köpa säng gavel till mitt sovrum..jippie, äntligen en större säng..Jag och Vicke kom på att vi kunde byta sängar, hon har två 90 sängar som jag och Jonte kan ha och hon tar våran 1.20 säng. Bra deal...ser fram emot imorgon!!!
Och en till grej, köpte nya gardiner och ny duk till mitt kök, Lila..det blev jätte bra, nu ska jag bara se till att min så kallade "handyman" tar tag i att skruva upp en hylla åt mig så är vi snart klara med vårat hem...
Ha en trevlig Lördag, för det ska jag och Vicke ha.

/Karin

Fredag med lets dance

Hejja Morgan !!!!
I dag har Karin Jobbat hela dagen den lilla söta underbara tjejen har fått en mus arm, hon klagar att hon har sin axel som örhänge. Men hon var så söt som kom ner på stan efter jobbet och mötte upp mig och martina med familj.
Den lilla söta goa Agnes e för underbar, skulle bara springa runt och "icke" skulle jaga henne överallt.

Nu under kvällen blev det lets dance och tacos. wiiii gott! och så klart var MORGAN BÄST som vanligt, hans höft rörelser är inte att leka med., hahahaha.

Sen skulle vi ju fäga håret på mig och det gick ju som det gick. hahahaha skulle färha utväxten och det blev skit bra men de röda slingorna som skulle bli blev ju inga. Köpte för vek blekning så i morgon blir det ett nytt försök.

Sen har vi kollat på "zack and miri make a porno" riktigt rolig film =) 

och nu fortsätter vi våran kväll med lite folk öl och varandras sällskap.

Och i morgon finns det förhoppningsvis en bild på de nya slingorna.

Kramar Vicke och Karin ( skrivet av vicke =)


usel bloggare...

Jaha, jag hörde att det hade varit klagomål om att vi bloggade dåligt...jag tar åt mig som fan...nojjas och martina!!!
Sen jag började jobba så har jag varit jätte dålig,,,samtidigt så händer det inte så där jätte mycket spännande på mina vardagar...om ni inte vill höra mina samtal om reklamationerna som kommit in under dagen. Hahahahahah.
Så där roligt att lyssna på....
Nå, vad har hänt sen jag skrev sist. Jo min kära blogg kompis blev av med sitt jobb, j'''t tråkigt!! Men jag ska försöka peppa henne.
Jag fick reda på att de inte behöver säga upp folk på jobbet i dagsläget, och det känns bra :)
jaha..det var mitt spännande liv, jag får väl återkomma med mer spännande inlägg. hihihi
Ha det bäst, imorgon e det fredag..yippie!!

Livet går vidare....

Jag knner att jag inte kan sitte hemma och bara vara bitter över att jag förlorat jobbet.
Jag har nu då börjat söka och kolla upp en massa jobb alternativ men jag tycker det e lite svårt..
Min mamma är helt underbra hon försöker verkligen få mig på bättre humör så i dag har vi varit och handlat lite och jag fick ett par skor var rea så de kostade ju bara 100 kr =) wiii jag tycker att de är jätte fina...

Sen har jag sen halv 15 i dag umgåtts med Martina, Agnes och lilla Hugo ( Jocke har oxå varit med)
Martinia är en helt underbar tjej hon finns alltid där och får en alltid på bättre humör så det är skönt...

På fredag ska karin färga håret på mig =) komer bli skit snyggt om det blir som jag tänkt mig kommer bild på det vid ett senare tillfälle..

Har ju börjat skriva mer nu eftersom det inte blir så mycket av det men ska bättra mig och säga till karin att hon med måste skriva lite mer.. sen får vi ju skriva lite om vad vi gör ihop med =) och det e mycket sjuka saker kan man säga..,.,., ¨

Det gick nämligen jätte bra för oss i helgen som var trotts allt vatten... Hahahahaha

Men allt kan man ju inte skriva här som man har varit med om eller gjort.. Hihi

Mår mycket bättre idag än vad jag gjorde igår eller i måndags..

Nu ska jag mysa vidare med martina och familjen ( lillen har ju blivit så stor och Agnes är den sötaste lill tjejen )

Massa kramar Vicke

En Väldigt dålig dag för mig idag..

Idag kom det som en chock. jag får inte jobba kvar på mitt jobb.. Jag trodde ju att det gick jätte bra. men det gjorde det ju inte då.. så idag har det varit lite tårar och så men men livet går vidare.. Så nya tag med att söka jobb och så blir det nu. kankse hinner träffa Martina och barnen lite mer nu oxå..

I helgen hade jag skit roligt Tack så jäte mycket tjejer och killar.. Blev dock lite full men men det e ju sånt som händer.. både jag och karin satt och undrade hur det kom sig för vi drack en jävla massa vatten oxå.. hummm

I går var Vi hos karins Föräldrar och åt midda det är alltid lika mysigt och gott. Tack Helen och lars för den goa maten =)

Så så det det ut för mig Jus nu och ja lite upp och ner just nu...

Kramar Vicke

Får väl skriva en rad..

Idag har jag varit hemma hos päronen hela dagen. Fick fin besök av Martina och lilla Hugo, man kan ju bli riktigt sugen på att skaffe en oxå. Men jag tycker än så länge att det är gott att lämna tillbaka han när han blir lite mammig.. haha..

Annars har jag bara suttit och fixat med mamma och pappas nya dator så de kan ladda ner och så. Men att förklara för sånna som är över 50 och halv senila som inte förstår sig på datorer och teknik är lite jobbigt och det kan lätt leda till lite små gnäll från båda hållen..

Lagt upp kort från nyår nu på Facebook oxå så det är skönt att de har kommit på plats med..

Nä nu ska jag fortsätta fixa med allt här hos päronen..

många kramar Vicke

en liten bild på Hugo som jag tog igår..

Första hemma matchen 2009 med WIC!!!

Idag var jag på första machen med wic (Varbergs innebandyklubb)
de spelade mot Balrog (Sthlm) och vann med 9-1..YES!!!!! Idag fick många av killarna chansen att göra mål och det gjorde de med, men stjärnan är ju såklart Magnus Svensson...min favvo.
Eftersom vi på¨jobbet är guldsponsorer så var det lite VIP träff innan matchen med räkmacka och öl, sen lite fika i periods pauserna.
Riktigt gott, det var jag Louise och Ingela från jobbet som deltog.Lyckad hemma match.
/Karin


Världens bästa innebandyspelare (på riktigt, inte bara jag som tycker)

Många sånna här gruppkramar i denna matchen, heja Wic!!


Utkast: ...

myser hemma hos Lina
Karin och Vicke myser i soffan

Vicke och Lina allvarliga framför tv:n  Tror vi kollar på scream ?? haha

mys pys hos Lina, Tack så mycket Lina ;)

Igår var vi hemma hos lina och käkade god mat och snackade skit, Lina kunde inte sluta fråga efter skvaller ;) hihihi
Men tyvärr hade Vicke och jag inget saftigt att berätta..och hade vi det så skulle vi inte skriva det här..hihi.
Lina hade bakat en god kladdkaka som vi kioska i oss och jag och vicke kan ju bara inte sluta ta kort på oss själva,.
Så här mysigt kan vi ha det när vi träffas.

...

En av alla blider där vi är kanon snygga på nyårsafton

En sömnlös natt med en massa tankar...

Jag låg och tänkte på hur olika men ändå lika jag och Karin är, så här kommer det jag kom fram till i natt.
 
Olikheterna..
Karin hon har förhållande och bor ihop med sin kille. Hon är lång och kan sjunga väldigt bra ( en underbar röst), hon har en dansutbildning, kan flytande engelska både i tal och i skrift. Karin har en liten rumpa så alla kläder passar henne ( väldigt snygg klädstil) Karin gillar fina smycken som är lite mer kvinnliga

Jag då är singel bor själv i en etta ( men trivs väldigt bra), Jag är kort och kan inte sjunga ( folk blir döva) Jag är ubildat som behandlingsassistent ( väldigt nöjd med det) Kan prata flytande engelska men skrift är något som inte riktigt fungarer för mig( har läs och skriv svårigheter) Jag har som min mamma sägen en "päron rumpa" så alla kläder passar inte mig, man kan nog säga att jag har mer en rockig stil, Jag har töjda öron snibbar.


Likheter...

Vi älskar att ha roligt för det har vi alltid när vi är tillsammans. IRONI är något som vi utövar. Vi gillar att spela wii för det är vi riktigt grymma på (jag leder :P)  Vi gillar båda att dansa och ha en fylla lite då och då. Vi är jävlig Snygga men kan oxå bli jävligt fula (men det är inte så ofta). Vi är båda väldigt händiga och är som två bullmammor. Vi gillar när de i våran omgivning mår bra... Det finns ju mycket mer som vi är lika på men lite svårt att komma på nu när man sitter här och ska skriva.

Så detta var vad jag kom fram till under en sömnlös natt på jobbet..

pussar och kramar Vicke

Älskade bror...

Nu dag och nya utmaningar, idag har jag lyckats på egen hand att lägga in en klocka i menyn, rätt nöjd med mig själv.
sen tittade min lillebror in till mig och hade en massa bra ideér, KUL!! Men nu måste jag vänta på Vicke så hon kan få vara med lite..hihihi Godmorgon :)

Karin kämpar för det perfekta utseendet!!!

Jaha, nu har la jag suttit i två timmar och läst och grubblat hur våran sida ska se ut *pust*
Svårt att sätta sig in i detta när man inte haft något som helst intresse innan ;)
Men detta blir en av 2009:s många utmaningar!! hihihi

Ps jag kämpar ju inte med MITT utseende utan med våran bloggs good looks.
Kram ;)

Välkommen till min nya blogg!

Hej allihopa!

På denna blogg kan ni läsa om Karin och Vickes vardag och fest.
Våra liv är väldigt olika men vi har alltid kul tillsammans och hamnar ofta i tokigheter.
Ha det så kul!!

För det kommer vi ha;)